Pedalem per Girona

Girocleta és un servei que li permetrà desplaçar-se per la ciutat d’una manera més senzilla i pràctica. Per anar on vulgui, quan vulgui i sense fums ni sorolls.

 

 

Li oferim un servei fàcil, pràctic i còmode

 

 

Utilitzar el servei de Girocleta és molt senzill. En aquest mateix web trobarà tot el necessari per sol·licitar la seva targeta. Una vegada feta la sol·licitud, li enviarem la targeta a l'adreça que ens indiqui, juntament amb tota la informació necessària per a l'utilització d’aquest nou servei. quan hagi rebut la targeta d'abonat/ada i l'hagi activat, podrà començar a fer-ne ús. Pot agafar una de les nostres bicicletes a qualsevol de les estacions de Girocleta, la utilitza durant el trajecte i la torna a l'estació que quedi més a prop del seu destí.

La primera mitja hora de cada trajecte estarà inclosa en la tarifa d'abonat/ada. Passat aquest termini, es pagarà segons el temps d'utilització del servei, amb un període màxim de dues hores (per trajecte) per retornar la bicicleta a alguna de les estacions.

> Condicions d'ús

> Ordenança municipal circulació bicicletes
 

La Bicicleta
 

La bicicleta de Girocleta és confortable, molt semblant a una bicicleta de passeig normal, amb rodes grans, manillar ergonòmic, canvi de marxes al puny de 3 velocitats, seient regulable en alçada, etc.

Però al mateix temps és una bicicleta molt característica i fàcil de reconèixer, amb el quadre de disseny exclusiu i pintat de color verd, els grans parafangs grocs i el protector de cadena vermell, colors característics de la ciutat de Girona, que fan que aquesta bicicleta sigui única.

La bicicleta es bloqueja a les estacions sense esforç. Només cal entrar la roda davantera entre els peus de l'aparcament perpendicularment i empènyer lleugerament. El mecanisme automàtic fa la resta. Un cop aparcada, cal comprovar que estirant-la no surt.
 Com donar-se d'alta

En l'apartat d'alta d'usuaris s’hauran d'entrar les dades personals i de pagament i acceptar el contracte que regula l’ús i les condicions del servei. Mitjançant la targeta de crèdit s’abonarà la quota del servei i els càrrecs mensuals que corresponguin a l’ús de la bicicleta . Uns dies després rebrà al seu domicili una carta de presentació donant la benvinguda al servei, un díptic que explica les normes d’ús i la targeta que haurà d’activar mitjançant el web. Si ho desitja, i ho indica al formulari,  podrà recollir-la a l'oficina de Girocleta.
 

A partir de 16 anys. Els usuaris menors d'edat (de 16 i 17 anys), poden formalitzar l'alta pel web amb l'autorització dels pares o tutors legals, però hauran de portar a les oficines de Girocleta a l'estació d'autobusos la següent documentació: llibre de família i els DNI dels implicats, (original i fotocòpia) i a més hauran de signar el document d'autorització de menor segons el qual el tutor autoritza a donar-se d'alta al servei.

 

L'horari del servei de Girocleta

Pot moure's amb Girocleta cada dia, els 365 dies de l’any estarà a la seva disposició durant les 24 h, per usuaris amb abonament anual.

> Girocleta  -  horaris i tarifes
 

La xarxa d'estacions

Les estacions de Girocleta estan distribuïdes per la ciutat, perquè tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i còmoda possible. Trobarà a cada estació bicicletes disponibles i espais lliures per tornar-les.

> Girocleta  -  mapa estacions

Ajuntament de Girona